Online Theorie Examens Oefenen
6 maanden gratis (Tijdelijk beschikbaar!)

– Onbeperkt theorie examens oefenen
– Geoefende examen evalueren
– Inclusief Theorieboek


*Theoriepakket gratis bij afname lespakket (min. 20 lessen)

 

 

Online Theoriepakket aanvragen

 

95%
slagingspercentage

24/7 oefenen

Examen gericht

Up-to-date CBR examenstof

Oud

Klassikaal theorie les

  • Veel geannuleerd wegens COVID
  • Korte termijn geheugen

Nieuw

Online voorbereiden op theorie examen

  • Online onbeperkt oefenen in eigen tempo
  • Lange termijn geheugen

Online theorie examens oefenen

Wij bieden een breed pakket voor het leren en oefenen van je theorie examen. Zo kun je jezelf goed voorbereiden op het theorie examen bij het CBR en gemakkelijker in één keer slagen. De online theorie oefeningen kun je net zo vaak oefenen als je wilt totdat je er echt klaar voor bent om het theorie examen aan te vragen. Met de online theoriecursus krijg je ook een theorieboek mee, zodat je op verschillende manier kunt leren en oefenen.

Leren met theorieboek

Leer je liever met een theorieboek of wil je af en toe afwisselen met online leren en oefenen? In het theoriepakket krijg je van Rijbewijs4you ook een theorieboek met up-to-date CBR examenvragen om je zo voor te bereiden op het theorie examen. Je kunt de theorieboeken van onze rijinstructeur krijgen of ophalen bij ons op kantoor. Wij hebben deze altijd op voorraad.

Gratis theoriepakket bij het afnemen van een rijlespakket

Klik verder om onze rijles pakketten te bekijken.

Proefles en/of theoriepakket aanvragen

Wil je graag zo snel mogelijk autorijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan met je theoriepakket ook gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden.

Na een proefles zal de rijinstructeur een inschatting maken van je rijvaardigheden en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van je rijbewijs. Na de proefles kan je ook bespreken wat jouw wensen zijn, bijvoorbeeld hoe snel jij je rijbewijs wilt halen.

Proefles aanvragen