Snel rijbewijs halen 

neem een SPOEDCURSUS

en haal je rijbewijs  in 10 dagen

 • Geen wachttijden
 • Snel een examendatum
 • Nu aanmelden >>>

GRATIS* PROEFLES OF THEORIEPAKKET AANVRAGEN

  Slaag jij in 1 keer bij ons?

  Dan krijg je van ons een draadloze smarthphone oplader cadeau!

  Snel rijbewijs halen

  Veilig en snel rijbewijs halen

  Wil jij niets liever dan zo snel mogelijk rondrijden in je eigen auto? Dan is een snelcursus rijbewijs echt iets voor jou! Bij Rijbewijs4You stemmen we het lesprogramma helemaal op jou af, zodat je op je eigen tempo kunt leren. Zo kun je al in slechts 10 dagen je volledige rijopleiding afronden. Dit doen we op een manier die zowel snel als veilig is. Op deze manier staat niets je meer in de weg om een topbestuurder te worden.

   

  Kan ik gelijk beginnen?

  Het is belangrijk dat je eerst je theorie-examen haalt, want zonder dit papiertje kun je straks geen praktijkexamen doen. Je kunt al theorie-examen doen vanaf 16 jaar en de uitslag is anderhalf jaar geldig. Zodra je je theorie binnen hebt, is het slim om je op tijd bij ons aan te melden voor snel rijbewijs halen. Zo kunnen we alvast een praktijkexamen voor je aanvragen en de lessen met je inplannen. Het is helaas niet mogelijk om vandaag te beginnen met rijlessen en over een week of twee al af te rijden. Dit komt door de lange wachttijden bij het CBR.

   

  Al vanaf 17 jaar

  Rijles mag je al volgen vanaf 17 jaar en het is dan ook al mogelijk om je rijbewijs te halen. Wel moet je er rekening mee houden dat je tot 18 jaar niet zonder coach mag rijden. De coach is meestal je vader of moeder. Met een speciale begeleiderspas van het RDW kunnen ze je in de eerste maanden bijstaan bij het echte rijden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld goede tips en ervaringen met je delen, waardoor jij als bestuurder steeds beter wordt.

   

  Een proefles is belangrijk

  Het doel van rijlessen is om jou op te leiden tot een uitstekende chauffeur. We kijken daarom per cursist welk tempo we aanhouden. De ene leerling pikt alles net wat sneller op dan de andere. Een proefles maakt duidelijk of jij het beste voor traditionele rijlessen kunt gaan of prima geschikt bent voor de snelcursus bij onze rijschool Ridderkerk.

   

  Leer ik bij een snelcursus wel alles?

  Snel rijbewijs halen betekent niet dat we dingen overslaan. Net als bij onze traditionele rijopleiding leer je hoe je de auto moet bedienen, hoe je je veilig in het verkeer begeeft en hoe je de geldende regels toepast. Zo bereiden we je optimaal voor op het zelfstandig autorijden na je examen. Tijdens de snelcursus zul je gemiddeld 3 tot 4 uur per dag gaan lessen. Niet langer, want uit ervaring blijkt dat je na 4 uur vaak een verminderde concentratie hebt. Dit is natuurlijk niet verstandig als je achter het stuur zit. Om je zo veel mogelijk te laten leren in korte tijd zullen we vooral overdag lessen.

   

  Waarom kiezen voor Rijbewijs4You?

  Onze rijschool Ridderkerk werkt uitsluitend met gekwalificeerde, ervaren en deskundige rijinstructeurs. Je kunt dus vertrouwen op de beste kwaliteit van rijlessen, die uiteraard altijd in een goede sfeer worden uitgevoerd. Onregelmatigheden en alle vormen van intimidatie worden bij ons niet getolereerd. Zo kun je veilig en op je gemak jouw snelcursus rijbewijs volgen.

   

  Neem contact met ons op!

  Wil je weten of snel rijbewijs halen Ridderkerk ook bij jou past? Maak dan snel een afspraak voor een proefles bij Rijbewijs4You! We gaan dan direct samen de weg op en testen jouw vermogen. Na afloop hoor je van de instructeur of een snelcursus bij je past. Als dat zo is, kun je gelijk je rijlessen bij ons inplannen.

  Gratis Proef Rijles bij Rijschool Ridderkerk, Barendrecht en omgeving

   

  Ben je tevreden met alle voordelen die Rijbewijs4You te bieden heeft? Schrijf je dan nu in voor onze Actie Autorijlessen.

  Wil je eerst kennismaken? Neem dan een Gratis Proef Rijles voordat je een rijlespakket afneemt. Schrijf je nu in voor een Gratis Proef Rijles.

  *De Gratis Proef Rijles is niet te gebruiken in combinatie met de Actie Autorijlessen. De eerst rijles is gratis wanneer je aansluitend een rijlespakket afneemt.

  GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

   

   Ervaren en betrouwbare rijinstructeurs bij rijschool Rijbewijs4You

   Met onze rijinstructeurs ben je in veilige handen. Onze rijinstructeurs zijn uiterst alert en communicatief vaardig om jou goed voor te bereiden met gepaste instructies bij elke rijles. Gevaarlijke situaties kunnen op deze manier vermeden worden.

   Rijbewijs4You heeft streng geselecteerde rijinstructeurs. De eigenaars van Rijbewijs4You staan in nauw contact met alle rijinstructeurs, leerlingen en ouders. Er wordt goed toezicht gehouden zodat onregelmatigheden binnen de rijschool geen kans krijgen. Bij ons wordt seksuele intimidatie niet getolereerd en er wordt goed op elkaar gelet.

   Een goede opleiding begint met gekwalificeerde rijinstructeurs. Al onze rijinstructeurs zijn gediplomeerd volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM). Onze rijinstructeurs volgen regelmatig bij- en nascholingscursussen. Ze zijn geduldig en kunnen op een prettige manier hun kennis overbrengen, ook bij faalangst. Bij Rijbewijs4You leer je autorijden met de beste rijinstructeurs.

   Met spoed rijbewijs halen

   Regio’s

   Ben je er klaar voor? Meld je vandaag nog aan bij Rijbewijw4You voor onze snelcursus. Wij zijn dé autorijschool van Ridderkerk, Barendrecht en omgeving.

   Wij hebben een unieke wijze van rijles geven waarbij je op een efficiënte manier zo snel mogelijk je rijbewijs zal behalen. Wij geven rijlessen met ervaren rijinstructeurs die niet alleen goed zijn in lesgeven, maar ook een goed inlevingsvermogen hebben voor iedere type leerling. Je rijdt bij ons tegen lage tarieven en in recente goed onderhouden lesauto’s.

   • Ridderkerk
   • Barendrecht
   • Zwijndrecht
   • Papendrecht
   • Sliedrecht
   • Hendrik ido Ambacht 
   • Heerjansdam
   • Alblasserdam
   • Capelle aan den IJssel
   • Nieuwerkerk aan den IJssel
   • Krimpen aan den IJssel